Gal Gadot Wonder Womanként pózolt a Burdzs Kalifa oldalán

Népszerűvé vált az interneten a világ legmagasabb épülete, a Burdzs Kalifa oldalára vetített Wonder Woman-fényfestés. A látványos akcióról készült felvételeket még Gal Gadot, a film főszereplője is megosztotta saját Instagram-oldalán, és a Kalifa-torony hivatalos Twitter-oldalára is kikerült. A filmet csütörtökön mutatják be az Egyesült Arab Emírségekben – írja a The Jerusalem Post.

Izrael a szeptemberi Ábrahám-megállapodás során rendezte kapcsolatait az Egyesült Arab Emírségekkel, az izraeli filmsztár hatalmas kivetített portréja pedig egy újabb mérföldkő lehet a két ország közötti együttműködésben – emlékeztet a The Jerusalem Post.

A Wonder Woman 1984 eredetileg júniusban került volna a filmvászonra, de a koronavírus-járvány miatt többször is elhalasztották a bemutatóját. A tervek szerint ez 2020 utolsó nagy költségvetésű filmje. A film virtuális bemutatóján a világhírű filmzeneszerző, Hans Zimmer is részt vett.

Burj Khalifa on Twitter: „برج خليفة يضيء احتفالاً بإطلاق فيلمWonder Woman 1984 في السينمات يوم 17 ديسمبر! احجزوا تذاكركم الآن في #ريل_سينما#BurjKhalifa lights up in celebration of the release of Wonder Woman 1984 in cinemas on December 17. Book your tickets now at @reelcinemas! #WW84 pic.twitter.com/7tiFbXkoPy / Twitter”

برج خليفة يضيء احتفالاً بإطلاق فيلمWonder Woman 1984 في السينمات يوم 17 ديسمبر! احجزوا تذاكركم الآن في #ريل_سينما#BurjKhalifa lights up in celebration of the release of Wonder Woman 1984 in cinemas on December 17. Book your tickets now at @reelcinemas! #WW84 pic.twitter.com/7tiFbXkoPy

Míg a mozifilmeket általában a megjelenést követő 75 napban kizárólag moziban láthatjuk, a WarnerMedia úgy döntött, a koronavírus-járvány miatt a Wonder Woman 1984 egyszerre jelenik meg online és a mozikban is.

Wonder Woman 1984 – Official Main Trailer

The new era of Wonder Woman begins here. #WW84 only in theaters. http://www.facebook.com/WonderWomanFilmhttp://twitter.com/WonderWomanFilmhttp://www.instagra…

A koronavírus-járvány a filmiparban is súlyos válságot okozott, amit a rendező, Patty Jenkins is megerősített. Jenkins abban reménykedik, hogy a film okozhat egy kis örömet a nézőknek az ünnepek alatt.

A CNN szerint Gal Gadot túlságosan izraeli egy egyiptomi királynő filmszerepéhez – Neokohn

Mindehhez nem árt tudni, hogy Kleopátra származását illetően nem egyiptomi, hanem macedón görög volt.