Joe Biden fiának piszkos dolgairól vall könyvében a megcsalt felesége

Idén júniusban jelenik meg Kathleen Buhle könyve (If We Break: A Memoir of Marriage, Addiction, and Healing), amiben Hunter Biden függőségeiről, afférjairól és erőszakos magatartásáról tár fel részleteket a volt feleség. Hunter Biden 1993-ban házasodott össze a nővel, akivel három gyermekük született. Házasságuk 24 év után ért véget – írja a Daily Wire.

Buhle beszámolója szerint a válás után úgy érezte, hogy megszűnt többé az lenni, aki addig volt. Elmondása szerint a függőségek és hűtlenség tette tönkre kapcsolatukat. „Ennek a könyvnek a megírása hihetetlen gyógyulást jelentett számomra” – jelentette ki korábban a People Magazinnak.

A Daily Mail beharangozója szerint a könyv részleteket tár fel arról, Hunter Biden miként élt állandó kóla- és alkoholfüggőségben, valamint hogyan költötte pénzüket drogokra, sztriptíztáncosokra és prostituáltakra. A könyv szerzője megerősítette, hogy Hunter Bidennek az elhunyt testvére özvegyével, Hallie-vel is viszonya volt.

A demokrata Joe Biden fiának piszkos ügyeivel korábban is többször foglalkozott a világsajtó. A Daily Mail például tavaly nyáron szerzett meg egy videót, amin Hunter egy prostituáltnak mesélt arról, hogyan bulizott napokig orosz drogdílerekkel, akik valószínűleg ellopták az erről szóló kényes felvételeket és más személyes információkat őrző laptopját.

Elferdített valóság – Hogyan temette el az amerikai média a Biden család kínos ügyeit? – Neokohn

A 2020-as választás előtt az amerikai média és a Big Tech eltemette a Biden család ügyleteiről szóló híreket, arra hivatkozva, hogy azok egy „orosz dezinformációs kampány részei”. Csakhogy kiderült: a hírek igazak voltak. Hajdú Tímea publicisztikája.