Prérifarkas támadt egy 2 éves izraeli kislányra Los Angelesben

Múlt pénteken egy prérifarkas rátámadt egy 2 éves izraeli kislányra a kaliforniai Los Angeles Woodland Hills városrészében.

Az izraeli család otthonának biztonsági kameráinak felvételei azt mutatják, hogy a kisgyermek apja, Ariel Elijahu épp leparkol a ház elé az autóval, és kiveszi kislányát, miután elhozta az óvodából.

Ariel éppen a kisgyermek játékait akarta kivenni az autóból, amikor egy prérifarkas gyorsan odarohant hozzá, és rátámadt a kislányra. Az állat többször megharapta a kisgyermeket, és végighúzta a járdán, miközben a kislány sikoltozott és sírt.

Irene Cruz on Twitter: „COYOTE ATTACK: A frightening wildlife encounter in Woodland Hills! A coyote attacked a little girl and her dad came to her rescue seconds after it happened. pic.twitter.com/nt8GLXM4pu / Twitter”

COYOTE ATTACK: A frightening wildlife encounter in Woodland Hills! A coyote attacked a little girl and her dad came to her rescue seconds after it happened. pic.twitter.com/nt8GLXM4pu

Ariel meghallotta a lánya kiáltásait, és héberül kiabálva és káromkodva rohant a megmentésére. Miután sikerült kiszabadítania lányát az állat fogai közül, Ariel megpróbált egy üveg vízzel megdobni a prérifarkast, amely elmenekült.

„Hallottam a sikolyokat és a sírást, és azt hittem, hogy elesett”

– mondta Ariel.

„Aztán megláttam ott a prérifarkast.”

A gyermeket kórházba szállították, ahol veszettség elleni oltást kapott, most lábadozik.

https://neokohn.hu/2022/11/28/egyre-tobb-amerikai-visel-fegyvert/

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.