A hazudozó palesztin nagykövettel találkozott a zsidózó Novák Előd

A Neokohn szerkesztője

Gázai „népirtásról” és „izraeli terroristákról” beszélgettek a felek. A Hamászról és az izraeli túszokról természetesen nem esett szó.

A palesztin nagykövet, dr. Fadi Elhusseini volt a Mi Hazánk vendége az Országházban, miután a Külügyi Bizottság egyoldalúan csak az izraeli nagykövetet hívta meghallgatásra – számolt be a találkozóról a Mi Hazánk képviselője, aki hozzátette, hogy a „gázai népirtással kapcsolatos török nagykövetségi konferencián is csak a Mi Hazánk képviseltette magát a magyarországi pártok közül”.

Posztjában Novák azt írta, a Hamász említése nélkül, hogy „a terrorizmus minden formáját elutasítjuk, mélyen elítéljük fegyvertelen civilek, különösen a nők és a gyermekek lemészárlását”.

Novák bejegyzése szerint a találkozón részt vett még Árgyelán János, a Mi Hazánk Külügyi Kabinetének elnöke is.

A héten az Országgyűlésben zsidózó Novák elmondása szerint Elhusseini beszámolt arról, hogy „2023. október 7. óta közel 35.000 civilt ölt meg az izraeli megszálló hadsereg. Az áldozatok több, mint 70%-a gyermek és nő. A sebesültek száma 78.000, a romok alatt rekedt 10.000 fő”. Novák úgy folytatta, hogy „Palesztina nulladik lépésként legalább azt szeretné elérni, hogy a korrekt tájékoztatás jegyében a palesztin fél is mondhassa el a véleményét, és bemutathassa a számadatokat a magyar és a nemzetközi nyilvánosság számára”.

A ENSZ statisztikái szerint 10 ezer (!) gázai civil támadt fel egy hónap alatt – Neokohn

A nemzetközi sóhivatal a „háborús ködöt” okolja a halott gázai civilek számának elszámolásáért.

Az országgyűlési képviselő figyelmét bizonyára elkerülte az ENSZ friss jelentése, amelyben elismerte, hogy a palesztin civil áldozatokról szóló korábbi számai nem felelnek meg a valóságnak és jelentősen túlzóak voltak.

Ahogyan arról az általános iskolások által is érthető statisztikai lehetetlenségről sem ír – „a korrekt tájékoztatás nevében” -, amely cáfolja a palesztin propagandát az áldozatok számarányról. Röviden: amennyiben elfogadjuk a palesztinok állítását, miszerint a 35 ezer áldozat 70%-a (24 ezer fő) nő és gyermek, valamint 30%-a (10 ezer fő) férfi, és tudjuk, hogy az IDF körülbelül 14 ezer Hamász terroristával végzett, akkor ez azt jelenti, hogy az izraeli erők az elmúlt hét hónapban egyeltalán nem öltek meg nem kombatáns férfiakat Gázában, illetve azt, hogy Gázában szinte minden megölt férfi egyben a Hamász harcosa is volt.

Mindkettő teljességgel lehetetlen, és sehogy sem jön ki a palesztin matek.

De Novák azt az égető kérdést sem teszi fel, hogy a ködösítésben és számok feltornázásában érdekelt palesztin fél miért nem tesz különbséget a civil áldozatok és megölt terroristák között, és miért számolja utóbbiakat is a civilek közé, amikor közli a palesztin áldozatok számát…

Mindez nem meglepő, tekintve, hogy a budapesti palesztin diplomáciai képviseletet sem szokta zavartatni magát, amikor a magyar közvélemény hazugsággal etetéséről van szó.

A budapesti palesztin kirendeltség esete a jeruzsálemi tini terroristával – Neokohn

A palesztin képviselet ezúttal egy izraeli rendőrökre támadó terroristát próbál meg ártatlannak beállítani.

Már megint pofátlanul hazudik a budapesti palesztin „nagykövetség” – Neokohn

A terroristákat mosdatja és valótlanságokat terjeszt a hazánkban működő diplomáciai képviselet.