Nem is vártunk mást: budapesti rongálást dicsőít a palesztin „nagykövetség”

A Hetek megkeresésére a BRFK Kommunikációs osztálya közölte, hogy nyomoznak a Duna-parti rongálás ügyében.

„Az ön által megjelölt helyszínen a Budapesti Rendőr-főkapitányság szemlét tartott, és rongálás bűncselekményének gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen” – írták a Heteknek, hozzátéve, a nyomozás kiterjed annak megállapítására, hogy milyen összefüggésben állhat a rongálás a kedden történt erőszakos palesztin rendzavarással a Hamász által elkövetett szexuális erőszak bizonyítékait bemutató konferencián.

A Hetek úgy tudja, hogy közben civilek megpróbálták eltávolítani a világörökség helyszínét elcsúfító nagyméretű feliratot, de ez másfél órás munkával sem sikerült nekik, így felszólították Karácsony Gergely főpolgármester és V. Naszály Márta első kerületi városvezetőt, hogy intézkedjenek a lemoshatatlan festékkel történt provokáció eltávolításáról.

A lap információi szerint Budapest több pontján is hasonló, nyugati Hamász-párti tüntetők által használt szlogeneket tartalmazó graffitik tűntek fel, a falakon „Free Palestine”, „Free Gaza”, „Stop the genocide and occupation”, illetve „Boycott Israel” feliratok voltak olvashatók.

A Hetek kiszúrta, hogy mindezt a budapesti palesztin „nagykövetség” is ünnepli a Twitter-oldalán: pénteki posztjukban a parlamenttel és a nyilas terror zsidó áldozataira emlékező cipők emlékművel szembeni oldalon egy „Free Palestine” felirat szerepel.

Az eredeti teljes cikk itt olvasható.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

A hazudozó palesztin nagykövettel találkozott a zsidózó Novák Előd – Neokohn

Gázai „népirtásról” és „izraeli terroristákról” beszélgettek a felek. A Hamászról természetesen nem esett szó.

A budapesti palesztin kirendeltség esete a jeruzsálemi tini terroristával – Neokohn

A palesztin képviselet ezúttal egy izraeli rendőrökre támadó terroristát próbál meg ártatlannak beállítani.