Az izraeli kormányt tömeggyilkosozza a 444

A Neokohn szerkesztője

Ács Dániel szerint az izraeli kormány a Hamászhoz hasonló szélsőséges és tömeggyilkos szervezet.

Egészen elképesztő cikket közölt a 444. Az „Orbán Viktor következetes: Magyarország mindig a gyilkosok oldalán áll” címmel megjelent, Ács Dániel által jegyzett cikk a srebrenicai mészárlás kapcsán ekézi az Orbán-kormány külpolitikáját.

A 444 szerzője egészen vérlázító módon egy lapon említi a Délszláv háború idején háborús bűnöket elkövető szerbeket, a Hegyi-Karabahot el/visszafoglaló Azerbajdzsánt, az Ukrajnát megtámadó Oroszországot, és a Hamász terroristáival szemben jogos önvédelmi háborút folytató Izraelt.

„A világ leggalamblelkűbb, legtűzszünetpártibb kormánya egyedüliként nem csatlakozott ahhoz az uniós határozathoz, ami tűzszünetet sürgetett Gázában. Az Európai Unió arra próbálta rábírni Izraelt, hogy ne indítsa el a betervezett támadását Rafah városa ellen” – olvasható Ács cikkében.

Minden, a témában kicsit is tájékozott ember tisztában van azzal, hogy Gázában a tűzszünet legnagyobb akadályozója a Hamász.

Ha a gázai nép boldogulása és jóléte valóban fontos lenne a terroristák számára, akkor letennék a fegyvert és visszaszolgáltatnák a túszokat.

Már másnap béke lenne.

Arról nem is beszélve, hogy a terrorszervezet folyamatosan változtatja az álláspontját és újabb követelésekkel áll elő a tűzszüneti tárgyalások során. Ahhoz sem kell szakértőnek lenni, hogy belássuk: minden, „Rafah városa elleni támadást” (értsd: a Hamász megsemmisítését és a túszok kiszabadítását célzó műveletet) megakadályozó kezdeményezés a terroristák érdekeit szolgálja, ezért a magyar kormány helyesen utasítja el azok támogatását.

Ács azt is felrója a magyar kormánynak, hogy nem hajlandó szankciózni „az erőszakoskodó ciszjordániai telepeseket”, annak ellenére, hogy az EU, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok is ezt teszi. Mert ugye, nincs is megfelelőbb időpont a geopolitikai erényfitogtatásra, mint amikor a szövetségesed élet-halál harcot vív a fennmaradásáért az őt minden oldalról körülvevő ellenséggel…

Reméljük, azért nem okoznak álmatlan éjszakákat a 444 szerzőjének az EU-s szankciókat megúszó szamáriai telepesek.

https://neokohn.hu/2024/05/29/magyar-peter-nepszerusege-miatt-kezdett-ujra-zsidozni-a-mi-hazank/

„Ebből természetesen nem következik az, hogy a magyar kormánynak a Hamászt kéne támogatnia” – teszi hozzá azért biztos, ami biztos alapon a 444 szerzője, megjegyezve, hogy a jelenlegi konfliktusnak „a Hamász legfőbb felelőse”.

„Ők a palesztin nép legnagyobb ellenségei, de kétségtelen, hogy vele szemben egy hozzá hasonlóan szélsőséges és tömeggyilkos szervezet áll, ez pedig Netanjahu kormánya”

– írja Ács.

A 444 szerzője szerint tehát az

ártatlan civileket gyilkoló iszlamista terrorszervezet = demokratikusan megválasztott, önvédő háborút folytató nemzeti kormány.

No comment.

„Amikor Orbán Viktor minden befolyását latba veti, hogy védje az izraeli kormányt és támogassa annak civileket mészárló akcióit, akkor nem a zsidó népet segíti, hanem a háborús bűnöket elkövető szövetségese mellett eminenskedik” – folytatta vállalhatatlan gondolatmenetét a teljesen összezavarodott morális iránytűjű szerző.

Sokkoló és elkeserítő. Nehéz mást mondani Ács Dániel cikkére, annyira megdöbbentő szembesülni vele, hogy 2024-ben egy magát liberálisnak és független-objektívnek címkéző újság és annak szerzője közzétesz egy ilyen írást.

https://neokohn.hu/2023/03/25/a-joemberkedes-slendrian-sajtoja/

Miért mantrázza a terroristák hazugságait a 444? – Neokohn

Izrael-ellenes propaganda a köbön: terrorszervezetek által fabrikált vérvádat terjeszt a lap „oknyomozás” néven.