Egy muszlim gázszerelő támadásra szólított fel a „mocskos cionista kutyák” ellen

black and white gas stove

A brit cég a náci Németországhoz hasonlította Izraelt.

Egy leedsi gázszerelő cég a „piszkos cionisták” elleni támadásra szólított fel, és azzal érvelt, hogy a megszállt embereknek joguk van ellenállni „bármilyen szükséges eszközzel”.

Mindez azután történt, hogy a brit lapok hírt adtak Adam Loxley-ról, egy londoni vízvezeték-szerelőről, aki megtagadta a „cionisták” (értsd: zsidók) kiszolgálását.

A Lindley Gas Services, amely Facebook-oldalán egy sor uszító megjegyzést tett közzé a zsidókkal kapcsolatban, a múlt hónapban egy képet tett közzé, amelyen egy Dávid-csillagot dobnak egy szemetesbe a „tartsa tisztán a világot” felirattal.

Az év elején a cég közzétett egy fotót a híresen antiszemita Henry Fordról, egy idézettel a iparmágnás által kiadott The International Jew: The World’s Foremost Problem című könyvéből. Az 1920-as években megjelent könyv, amelyet később németre fordítottak, a náci párt vezető tagjaira is nagy hatással volt.

London: Nem jött ki a vízvezeték-szerelő, mert zsidó volt az ügyfél – Neokohn

„Nem szeretnénk, ha többet kapcsolatba lépne velünk”- üzente a cég.

A Lindley Gas Services által megosztott idézet így hangzik:

„Nincs semmi, amitől a nemzetközi zsidó annyira félne, mint az igazságtól, vagy bármiféle utalásától önmagával vagy terveivel kapcsolatban.”

A hónap elején a cég közzétett egy képet egy férfiról, aki mikroszkóppal néz egy Dávid-csillagot, a következő felirattal: „Ez a legrosszabb rák, amit valaha láttam”. A Lindley Gas Services fiókot üzemeltető személy hozzátette: „A legigazibb dolog, amit valaha láttam.”

A Gnasher Jew kutatócsoport által kiszúrt 2020-as Facebook-bejegyzés szerint a céget Nahim Majid, egy leedsi gázszerelő vezeti. A JC-nek nyilatkozva a Yorkshire Energy Specialist, aki korábban Majidot alkalmazta, megerősítette, hogy ő vezeti a Lindley Gas Services-t.

A Lindley Gas Services többször is a náci Németországhoz hasonlította Izraelt. A cég közzétett egy olyan fotót is, amelyen egy Dávid-csillag látható egy horogkereszttel és a következő felirattal: „Az irónia az, amikor azzá válsz, akit egykor gyűlöltél.”

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

https://neokohn.hu/2024/07/10/a-gazai-haborura-hivatkozva-tagadtak-meg-a-szallasfoglalast-egy-izraeli-notol/