“Gyilkos Kamala” – dühös demokraták fogadták Kamala Harrist Chicagóban

A tüntetők között jelentős számú az Antifa és a palesztinpárti, ami csak fokozza az esetleges erőszakkal és civil zavargással kapcsolatos aggodalmakat.

Miközben kezdetét veszi a Demokrata Nemzeti Konvenció (DNC) Chicagóban, a város felkészült arra, hogy megismétlődhetnek a hírhedt 1968-as zavargások. 

Kamala Harris alelnök azért érkezett a városba, hogy elfogadja formális jelölését a demokraták elnökjelöltjévé, míg Joe Biden elnök azért, hogy elmondja búcsúbeszédét.

David Saranga on X (formerly Twitter): „Happening now: Pro-Palestinian demonstrators in Chicago:”DNC go home! Or we’re gonna bring the war home!” „Globalize the intifada.”pic.twitter.com/o6xA60nhp3 / X”

Happening now: Pro-Palestinian demonstrators in Chicago:”DNC go home! Or we’re gonna bring the war home!” „Globalize the intifada.”pic.twitter.com/o6xA60nhp3

A hírek szerint számos antifa van jelen a tüntetők között, ami tovább fokozza az esetleges erőszakkal és civil zavargással kapcsolatos aggodalmakat. A chicagói rendőrkapitányság már most is kihívásokkal néz szembe.

Concerned Citizen on X (formerly Twitter): „🚨🇺🇸 Chicago „Killer Kamala”It’s happening – woke eating woke, left eating left, Democrats eating democrats – was always going the the way. pic.twitter.com/Xjq0iOSIED / X”

🚨🇺🇸 Chicago „Killer Kamala”It’s happening – woke eating woke, left eating left, Democrats eating democrats – was always going the the way. pic.twitter.com/Xjq0iOSIED

Egyes tüntetők „Bomb-ala Harris” és „Killer Kamala” feliratú táblákat tartanak a kezükben, amelyek a Biden ellen használt „Genocide Joe” szlogenekre emlékeztetnek. Egy másik transzparensen a „Gaza is Speaking” volt olvasható, miközben a palesztinbarát tömeg azt skandálja: „DNC, menj haza! Vagy elhozzuk hozzád a háborút!”

Palesztin tüntető: A magyar nép is bűnrészes a „gázai népirtásban” – Neokohn

Ha Abdullah és Hamász-apologéta társai ennyire utálják a Nyugatot, és vele együtt Magyarországot, akkor mi a fenét keresnek még itt? Vélemény.